Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 decembrie 2009

Luni

E marti, merg la cafeneaua de pe Mosilor, ca doar asa am stabilit, ca in fiecare zi de la ora opt dimineata, cu exceptia concediilor si sarbatorilor. Avem o urgenta......hmmm o rezolvam; uite asa am ajuns in Piata Amzei si am iesit din zona de acoperire a sectorului. Eu si partenera mea vream sa mancam si sa ne concentram pentru a rezolva situatia, care intre timp a devenit problematica (tare problematica), intr-un final a iesit bine. (nu se pot da detalii...exista confidentialitate. Intre timp am facut si poze, nu pentru probe ci pentru amintiri deoarece a fost funny.
Si ziua de luni a fost interesanta, incep ziua la 8(cu intarzierile de rigoare) la aceeasi cafenea de marti, merg la curs si apoi nu ca de obicei ma indrept spre casa. Opa nahh ca suna Tina, e urgent tre sa ma intorc, si stau eu ce stau in trafic, nahh sarbatorile astea lumea se cam da peste cap scade nivelul de inteligenta, oamenii se lupta cu nervii si cu stresul, doar asa sunt obisnuiti.
Apoi suna Gabi, zic sa o asteptam, si ne cam indreptam spre casa, dar stai ca in aceasta seara Magda are workparty la Palat Ghica, trebuie sa o vedem, si incet incet sau de fapt foarte repede comandam coktailuri, doar plateste firma, am dansat am vorbit am ajuns la 1 acasa....
Vinerea dinintea lui nea luni 21dec, am iesit cu Tina la petrecerea ei de la firma, oamenii au iesit pe cont propriu si au primit o prima in schimb, hehehe doar au cheltuit mult mai mutin si au ramas si cu bani. Eu tarziu am aflat ca era petrecerea lor, si m-am simtit ca si cum am fost acolo intentionat sau nu pentru entertaiment, dar a fost foarte frumosssssss. Avem poze.

asteptare ..........

Unde fac craciunul? Nu il gasesc pe Mos Craciun, interesant a fost sa vedem (eram intodeauna cu cineva cand il cautam) reactia oamenilor, speriati de-a dreptul, uimiti si fericiti ca ei sunt normali, noi nu eram dupa reactiile lor. Cred ca multumeau cuiva ca ei sunt in rand cu lumea. Revenind la subiectul meu le-am intrebat pe Mag si Ga unde isi fac /craciunul, acasa mi-au spus ele si apoi m-au intrebat unde il fac eu, la voi raspund eu. Hehehe. Fericire mare, stabilit.
Dar stai ca parca vreau o plimbare si una peste alta acum scriu din haeroport maica plec in Milano(pe langa) si in urma cu cateva ore mi-am luat biletul (fff ieftin). Avionul are trei ore intarziere...ba nu mai are cinci. Stau langa doi tipi si o tipa italieni, au aproximativ varsta mea sunt interesanti si toti draguti. M-am dus la chiosc si am cerut cel mai ieftin ziar, vanzatoarea: ''Dar ce ziar te intereseaza''...(eu stiam ce ziar ma intereseaza ieftin si gros sa stau pe jos, hehehe). Uite asa m-am asezat langa ei, eu mi-am gasit locul ei m-au primit. Citesc ce citesc scot laptopul....si unul dintre ei ma intreaba daca merge wireless, nahh uite ca ma incurca engleza acum, nu cred ca este vorba de emotii sau sa ma fi luat prin surprindere? Un tip a venit sa ma intrebe acelasi lucru(ACUM) in timp ce scriu, de aceasta data pe romana, acest tip intrebase pe cineva dintre angajatii de aici de ce nu merge conectarea, acestia i-au spus poate ca din cauza ca sunt multi logati in aeroport; hmmm amandoi ne uitam daca ar putea fi mai multi logati si radem. Oare a fost o rautate? Nu cred, in timp ce ma plimbam pe aici am vazut un concetatean care a scuipat pe jos, e inregula pentru e acoperit aeroportul, saliva nu ingheata; ies la o tigara dau sa dansez pe manele; ia te uita ce bentita roz are fata blonda, uita-te si la astia poate au crescut si s-au inmultit aici(PS: eu nu sunt rasista, dar recunosc ca anumite comportamente le au doar unii). Totusi socializarea continua.....