Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 decembrie 2009

Iar Just in Time!
Ieri a nins, eram hotarata sa merg acasa, vorbind cu Gabi spre sfarsitul programului de lucru ne-am hotarat sa mergem la teatru ''Hipioti si bolsevici''- razi tu, nu este asa ca nu intelegi nimic! ...si nu mai puteam de ras. La sfarsitul piesei trrrr ''Smooth-Santana''- Amalia nu reusea sa dea de mine ( a sunat doar o data)- mergem la o ''petrecere'' in C- that's cool ne vedem acolo. Exact la timp a sunat (smile). Ajunse o dam pe bere cafea si lichide. Socializam din nou, oameni noi, prieteni de a lui B; era si Marian pe acolo ne-am salutat cu berea, dupa un scurt timp faceam planuri sa plecam in excursie, pornind de la o punga goala pe bar in care eu ziceam ca am multi bani.
''Nu intentionam sa stam mult'', oricum putin peste ora trei dimineata e rezolabil. Trrrr....si plec sa raspund, pe drum buna-buna, alt amic...
Si toate asa bine potrivite, exact la timp.

marți, 15 decembrie 2009

Socializare

Socializare- natural, spontan, creativ. Ce cautam...gasim!
Cum e sa cunosti oameni noi cu care ai ce vorbi?
Sambata seara, unde mergem? Mai mereu nu stiu, de cele mai multe ori iese un weekend reusit, pentru mine si prietenii mei.
Ultima vineri, pe scarile unui club am intanlit pe cineva rugandu-l sa ne ajute sa furam o bicicleta, eram cu o prietena. Nu, nu, nu am furat bicicleta ci 'Amalia i-a spus sa isi ia haina ca merge cu noi, fara comentarii. Asteptam...oare se intoarce?!:)) ; el se gandea: daca ele nu mai sunt acolo ce fac?
A venit, am mers in alta parte , ne-am intanlit cu alti amici, am dansat, am ras, am vorbit si am mai socializat.
Ultima oprire a fost la o tigare in masina in fata blocului lui- deja am avansat in ''relatia noastra''. Stai sa presc masina in mijlocul strazii la 6.30 dimineata, ce s-a intamplat? Pai cum sa nu dansezi cand vrei? ''YO VIVIRÉ - Celia Cruz'' , nici unul nu a rezistat...Celia ne-a invitat la salsa si iata-ne in lumina farurilor dansand.
El marturiseste ca in a doua locatie a crezut ca ramane singur, hehehe, deoarece ne intanlisem cu mai multe persoane de sex masculin, isi spunea :''nahh sa vezi ce ramai tu singur ca ele au cu cine sa ramana!''. Nu a fost asa si am ras.
A venit momentul schimbarii numarului de telefon.....El: maine veniti la o petrecere! Noi: Da da da, doar suntem prieteni vechi, stabilim maine...s-a facut aproape 8 dimineata....
Si iata ca pentru Sambata seara ''am facut rost'' de o petrecere, altceva, ff tare, dar nu cunoastem pe nimeni....hei asta nu-i bai:))
Mare bucurie, acolo ne-am reintanlit cu fosti colegi de liceu cu care noi nu am comunicat niciodata, doar ne stiam......a durat pana la 8 dimineata, s-a prelungit cu o cafea in trei, eu, prietena mea si noul nostru prieten, pana la 11 duminica dupa-amiaza (smile).
Duminica seara am sarbatorit la un ceai!
Revin......

De inceput!

In urma cu o saptamana m-am hotarat sa fac parte din bloggeri. Probabil te intrebi, daca citesti, ce vreau sa spun cu Just in Time. Imagineaza-ti...